hotelbrugge hotel flats leopold

Hotel Flats Leopold

Hotel Flats Leopold is een goed betaalbaar hotel met zorg en vriendelijkheid gerund en bovendien kunt u er uw auto makkelijk kwijt en zit u ook op loopafstand van het centrum. Een ideaal hotel voor een betaalbaar en leuk weekendje Brugge.

BOEK NU

Hotel Flats Leopold is een knusse accommodatie in het centrum van de stad. In dit kleinschalige hotel zijn slechts een paar kamers waar je kan overnachten. Door het geringe aantal kamers is er voldoende aandacht voor de gasten. De accommodatie is gevestigd in een typisch Brugse gebouw. Het hotel is prima voor een weekendje Brugge of zakenreis naar de stad. De ligging van de accommodatie is perfect als je te voet de stad wil ontdekken.

De kamers in Flats Leopold

Leopold heeft slechts 10 kamers waar je uit kan kiezen. Er zijn standaardkamers en luxe kamers. De luxe kamers zijn speciaal voor een langer verblijf in de stad. In de luxe kamers is bijvoorbeeld een woonkamer waar je kan zitten. De standaardkamers bestaan uit een privé badkamer, toilet, tweepersoonsbed en kabeltelevisie. Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van internet. De luxe kamers hebben naast een woonkamer nog koffie- en theefaciliteiten en een koelkast. Op aanvraag kan er een speciale familiekamer geboekt worden. In de familiekamer is ruimte voor 6 personen. Naast kamers kan je bij Leopold terecht voor flats. Deze appartementen zijn gebouwd in een traditionele Vlaamse woning naast het hotel. Deze kamers zijn in 2007 volledig gerenoveerd en aangepast aan de moderne tijd. De flats zijn ingericht op 2 tot 4 personen. Het is mogelijk om hier met het gezin te verblijven. In de flats is een volledige keuken en woonkamer aanwezig. In deze kamers is wel gratis internet aanwezig. Er is een aparte slaapkamer aanwezig, waardoor je niet met z’n allen op één kamer hoeft te slapen als gezin.

Ontbijten in Leopold

Als je in het hotel zelf verblijft is het ontbijt gratis inbegrepen. Als je kiest voor de flat, dan betaal je een toelage en moet je in het hotel zelf ontbijten. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal in de accommodatie. Het ontbijt wordt door de gasten die je voorgingen sterk aangeraden. Je kan genieten van een uitgebreid buffet met verschillende soorten brood en beleg. Het ontbijt smaakt lekker en er is volgens de gasten genoeg te kiezen.

Vriendelijk en vooral behulpzaam personeel

Het is prettig als je jezelf welkom voelt in een accommodatie. In Leopold kan je er altijd op rekenen dat je een warm welkom krijgt. De kamers zijn niet voor niets gewild als verblijf in de stad Brugge. Ben je van plan om vanavond uit eten te gaan? Laat je gerust adviseren door het personeel van de accommodatie. Als je wilt kunnen ze zelfs een tafel voor je reserveren. Dit maakt een verblijf in de stad extra aangenaam.

Prachtige locatie in het centrum van de stad

Het hotel heeft een prachtige locatie midden in het middeleeuwse centrum van Brugge. De accommodatie is gelegen aan ’t Hoogste in Brugge. Dit is één van de kleinste straten in de stad. Het winkelgebied Wollestraat ligt op slechts 2 minuten wandelen van de accommodatie. Op slechts 900 meter ligt de Grote Markt en Belfort van Brugge. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van de accommodatie. Als je met de trein naar Brugge komt ligt het hotel op slechts 1 kilometer afstand.

hotel-flats-leopold_14.jpg hotel-flats-leopold_11.jpg hotel-flats-leopold_6.jpg hotel-flats-leopold_1.jpg hotel-flats-leopold_2.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Brugge en de locatie van dit hotel

Hotel Flats Leopold is goed gelegen tussen het centraal station van Brugge en de Grote Markt en op 2 min wandelen kunt u gezellig winkelen in de Wollestraat.

Adresgegevens

't Hoogste van Brugge 2
8000 Brugge
België

Top 3 hotels in Brugge

Op de hoogte blijven van de beste Brugge aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: